torstai 18. elokuuta 2011

Jaaha

Lieneekö sää karkoittanut nostajat, toivottavasti se en ollut sentään minä?
Autiota oli puistossa vaikka aurinko paistoi (kyllä, puoli tuntia aikaisemmin tuli vettä), joten nyt sitten toivottavasti treenaillaan kaikin kotosalla ahkerasti!

Ens viikolla siis valmistaudun kisoihin. Sopii tulla katsomaankin, Ilmaristen koululle Lietoon 27.8 lauantaina klo 14 alkaen. Itse nostan luultavimmin ekassa tai tokassa erässä, kun olen siinä kuntosarjassa.
Täältä löytyy osallistujalista ja samalle sivustolle pyritään saamaan myös live-lähetys kotiin jääviä lajin ystäviä varten. Koitan muistaa laittaa linkin jos osaan/pystyn!

Mitäs vielä... ai niin: käyn syyskuussa vielä hankkimassa lisäoppia tuohon opettamiseen ja meinasin, että muutetaan sitten tätä puistokuulahommaa siten, että laittelette treeni-ilmoittautumisia joko tänne blogiin, Facebookiin tai sähköpostiin. Jos ei kenestäkään kuulu mitään, niin nostelen sitten vaan itsekseni täällä kotosalla. Ryhdyn nimittäin valmistautumaan seuraaviin kisoihin, jotka on 5. marraskuuta Hyvinkäällä ja luulenpa, että mun ois parempi käyttää aikani oikeeseen treeniin sen sijaan, että kävelen mäkeä edestakaisin kuula kädessä :P
Saatanpa tehdä niinkin, että joka toinen viikko keskityttäis nostotekniikkaan ja joka toinen vapaamuotoisempaan "toiminnalliseen" treeniin (eli niitä pyörittely- ja heittelyjuttuja nyt ainakin).Tapaamisiin siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti